Олів’є без моркви

  • Вигляд
    13


1 год. 0 хв.

2 порції

Люблю олів’є за те, що до нього так легко додавати або прибирати якісь інгредієнти. Наприклад, якщо під рукою не виявилося моркви – на допомогу прийде цей рецепт. Салат виходить трохи блідішим через відсутність фарб, але на смак це не впливає.

складові

  • Ковбаса –
    300 г
  • Мариновані огірки –
    200 г
  • Картопля –
    300 г
  • Зелений горошок –
    200 г
  • Яйця курячі
    3 штуки
  • Майонез –
    100 г

Покроковий рецепт приготування

Заздалегідь відваріть картоплю та яйця, дайте їм охолонути і наріжте кубиком.

Так само наріжте огірки і ковбасу.

Додайте горошок, перемішайте олів’є та заправте його майонезом.

    Leave a Review

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

    [an error occurred while processing the directive]